Sociedad
POLICIA

El CFPA valora la voluntat de diàleg d'Espot

Esperen que els reglaments del cos que s'han de desenvolupar se'n beneficiïn

Celebració de la patrona de la Policia / SFGA-CEsteve

Andorra la Vella

El Col·lectiu de Funcionaris de Policia celebra la voluntat de diàleg manifestada per part del cap de Govern, Xavier Espot, a l'hora de desenvolupar els reglaments que afecten al cos.

El president, Salvador Prieto, ha valorat positivament les paraules d'Espot durant la celebració de la patrona de la Policia en què remarcava la importància d'un diàleg fluït entre les dues part pel desenvolupament reglamentari de les lleis.

Remarca que mentre va ostentar el càrrec de ministre de Justícia i Interior ja hi havia comunicació i també veu amb bons ulls les paraules del nou ministre, Josep Maria Rossell d'escoltar les seves necessitats, tenint en compte la Cimera Iberoamericana del 2020.

Prieto destaca que el Cos de Policia no deixa de ser un dels més importants de tota l'administració i per això creu que ha de tenir els mitjans necessaris per desenvolupar la seva tasca. Insisteix que la seguretat ha de prevaldre per sobre de tot.

A nivell de mitjans, la setmana passada el Govern va aprovar la convocatòria d'un concurs públic per al subministrament de nous vehicles en la modalitat de rènting. Aquesta licitació respon a la necessitat de reemplaçar la flota actual de 16 vehicles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00