Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 20 de Julio de 2019

Otras localidades

Sant Julià parla amb Viladomat per a que entri a Naturlàndia

El Comú reconeix que necessita inversió privada per tirar endavant nous projectes al parc

El comú de Sant Julià de Lòria vol que bancs i empresaris com Joan Viladomat inverteixin en Naturlàndia.

Aquesta tarda, el cònsol menor, Julià Call, ha explicat que s'està en converses amb empresaris del país amb la voluntat que adquireixin accions de la societat i per poder impulsar les noves activitats com la tirolina. Entre aquests empresaris s'hi troba el màxim accionista de Saetde, les converses amb el qual es troben encara en una fase embrionària.

Segons informa l'ARA Andorra, Call ha defensat que fins ara els números no sortien i espera que els privats puguin aportar el seu granet de sorra. La societat es reactivarà sota el nom de Societat de Promoció Turística i Econòmica de Sant Julià. A part del projecte de la tirolina també estarà al capdavant de les activitats aquàtiques i l'esquí de fons.

Actualment, encara no s'ha definit si aquestes activitats d'aigua que es volen fer al Riu Valira serà ràfting o també canoes. En el cas d'esquí de fons es vol crear una cota 2.500.

Cal recorda que el proper 2 de juliol hi ha convocada una reunió de poble per explicar tots els detalls de la tirolina. Un acte que es fa després de la demanda d'informació presentada pel grup Desperta Laurèdia.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?