Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

"El Girona s'ha de personar i demanar una cautelar al jutge perquè la LFP i RFEF no faran res"

L'expresident del Girona, Joaquim Boadas de Quintana, diu que el reglament és molt clar però que el club gironí ja va tard.

JOAQUIM BOADAS DE QUINTANA / "El Girona s'ha de personar com a acusació particular i demanar una mesura cautelar al jutge perquè la LFP i RFEF no faran res"

L'expresident del Girona i advocat, Joaquim Boadas de Quintana explica en aquesta entrevista que encara que la Real Federació Espanyola no vulgui prendre mesures cautelars en el cas Oikos -com va explicar ahir el seu president, Luis Rubiales- un jutge sí que les pot adoptar.

Però creu que el Girona ja va tard. Segons Boadas, el Girona ha de presentar denúncia a la LFP i a la RFEF "per pressionar-los" però, sobretot, s'ha de personar a la causa com a acusació particular i demanar una mesura cautelar al jutge.

En opinió de Boadas, l'article 75 (punt 1 a) és molt clar i per treure 6 punts a un club no cal que es demostri que estava al cas de les trampes dels seus jugadors, cosa que sí que es fa imprescindible per aplicar-li un descens. Segons el seu criteri, aplicant aquest punt el Girona es salvaria i el Getafe jugaria la Champions League.

El problema és que a l'article 75Bis -que fa referència a jocs i apostes- la sanció menor és de 3 punts (també es contempla un descens) i aquesta no li valdria al Girona, que va quedar 4 punts per sota del Valladolid.

Boadas, però, creu que, al final, no acabarà passant res i que la lliga i la federació perden una nova oportunitat per adoptar una mesura exemplar.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?