Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

Comencen les negociacions per formar govern al Consell

PSOE, Més per Menorca i Unides Podem es troben a les quatre del capvespre a Ciutadella

Comencen a negociar per decidir quin càrrec té cadascuna d'elles. /

Ciutadella és el marc triat per PSOE, Més per Menorca i Unides Podem per iniciar les converses de cara a reeditar el pacte de govern al Consell que s'ha mantingut durant els últims quatre anys. Ho anunciaven ahir de manera conjunta les tres formacions que, a partir de les quatre de la tarda enviaran els seus representants a la seu de Més a la ciutat de Ponent.

El PSOE, amb 4 consellers, en tindria prou amb el suport dels 3 representants electes de Més per Menorca per obtenir la majoria absoluta i, presumiblement, elegir susana Mora com a presidenta del Consell. Però tant des Més com des del PSOE sempre s'han manifestat públicament a favor d'incloure a Cristina Gómez, de Unides Podem a l'Executiu insular tot i ser el seu suport innecessari amb les matemàtiques a la mà.

Tant socialistes com econacionalistes han assenyalat que en unes negociacions tot s'ha de tractar. Això inclouria la presidència que en el mandat que ara expira van compartir Mora i la econacionalista Maite Salord encara que fa quatre anys PSOE i Més tenien el mateix nombre de consellers, 3 i ara el PSOE disposa d'un més.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?