Sociedad
TEATRE

No és el resultat, és el procés

Aquesta és la filosofia amb que les artistes locals fa nou edicions que venen fent una mostra de teatre per fer visible el resultat dels tallers de teatre que han vingut fent des del mes de setembre de l'any passat en el que hi ha pres part persones de totes les edats.

Irene Benavent i Georgina Llauradó / Jordi Cartañá

No és el resultat, és el procés

22:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000138208/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Georgina Llauradó i Irene Benavent passen pels estudis del Carrer Ample de Reus per explicar-nos l’objectiu dels tallers de teatre que ja fa un bon grapat d’anys que venen fent a reus. Uns cursos dedicats a fer un tast de tots els aspectes teatrals, des de la improvisació, a l’expressió corporal i la veu, la posada en escena de tot això davant d’un públic i el resultat final del qual veurem al Bravium durant els pròxims dies.

Amb elles conversem sobre el perfil de persones que prenen part en aquests tallers anomenen “Tots els dilluns del món” i ja avancem que van des dels sis fins als setanta i pocs anys. Si voleu passar una bona estona i saber com enrolar-vos en la nova tongada de cursos feu clic a l’audio que adjuntem.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00