Sociedad
NOU EXECUTIU

L'oposició titlla de repartiment de cadires la nova estructura de Govern

Terceravia demana informació per escrit del comparatiu de despesa per sous entre l'actual executiu i el de l'anterior legislatura

Reunió de Consell de ministres / SFGA-JAViladot

Andorra la Vella

L'oposició veu com una ofensa i repartiment de cadires la nova composició del Govern.

PS i Terceravia han carregat aquest dijous contra l'estructura del nou executiu que compta amb 12 ministeris i 12 secretaries d'Estat amb l'augment de la despesa que això comporta.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha titllat d'ofensiva aquesta xifra i veu al darrere més una voluntat de donar llocs a persones dels partits que formen l'executiu que no pas una bona cobertura de les diferents tasques.

Assegura que un cop s'hagin fet tots els nomenaments demanaran un informe sobre la despesa que suposarà tenir l'executiu amb més ministres i secretaries d'Estat.

Una tasca que ja ha demanat el grup parlamentari de Terceravia a través d'una pregunta escrita. El conseller general, Josep Majoral, considera que més enllà dels projectes aquest és un Govern de cadires i n'ha criticat la despesa que suposarà l'augment dels càrrecs.

En la demanda d'informació vol que se'ls hi faciliti una comparativa entre els executius actual i de la passada legislatura, els salaris mensuals i anyals i els objectius que han motivat aquest dibuix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00