Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 20 de Julio de 2019

Otras localidades

L'augment de la despesa de les noves secretaries d'Estat serà de 500 euros

Ferran Costa justifica la nova configuració del Govern i creu que PS i Terceravia s'han precipitat en les crítiques

Primera sessió de consell de ministres de la 8a legislatura. /

Liberals d'Andorra diu que l'augment de la despesa global de les noves secretaries d'Estat serà de 500 euros mensuals.

El president del grup parlamentari, Ferran Costa, veu precipitades les declaracions fetes ahir tant pel PS com per Terceravia, en què titllaven d'ofensa i de repartiment de cadires la nova composició del Govern.

Creu que abans d'haver-se pronunciat haurien de saber l'impacte real d'haver augmentat el nombre de secretaries d'Estat i l'eliminació de la figura de director general. Ha assegurat que respecte a la passada legislatura l'augment de la despesa no superarà els 500 euros mensuals. Justifica el nombre de 12 secretaries d'Estat per poder donar resposta a les demandes dels ciutadans.

Rebuig absolut dels sindicats

De la seva banda, els sindicats no veuen bé aquesta nova estructura i l'augment de la despesa. El secretari general de la Unió Sindical d'Andorra, Gabriel Ubach, considera "una vergonya" aquests nomenaments perquè entén que no correspon a la realitat del país.

Finalment, des del Sipaag manifesten que "s'ha culpabilitzat durant molt de temps al funcionariat de l'elevada despesa de personal creant una confrontació amb els treballadors de l'empresa privada".


Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?