Domingo, 20 de Junio de 2021

Otras localidades

El Consell demana explicacions per escrit a Endesa pels talls de subministrament

Les avaries d'una turbina van provocar un dens fum negre a la central tèrmica de Maó

El Consell demana explicacions per escrit a Endesa pels talls de subministrament

Cadena SER

Davant l’episodi del passat dimarts, on un nou tall de subministrament elèctric va afectar a més 22.000 usuaris, el Consell Insular exigeix informació sobre els fets ocorreguts i una millor planificació a Endesa per garantir l’electricitat davant la precària situació actual fins que el cable d’interconnexió amb Mallorca estigui enllestit.

Conscients que durant la temporada alta la densitat demogràfica s’arriba gairebé a duplicar i l’activitat econòmica s’incrementa, el Consell s’ha posat en contacte amb els responsables d’Endesa per tal d’intentar clarificar per què una vegada més s’ha produït un tall en el subministrament elèctric i per exigir més mesures per a garantir l’estabilitat durant els pròxims mesos.

La presidenta del Consell, Susana Mora, va enviar aquest dilluns una carta al Director General d’Endesa, Martí Ribas, sol·licitant que facin arribar a la institució insular informació sobre les causes i els efectes de l’avaria produïda el passat dimarts a la Central Tèrmica de Maó, així com també la justificació del perquè aquesta averia no ha estat possible preveure-la amb antelació i així poder evitar-la.

Finalment, també s’ha sol·licitat a Endesa que faci arribar a la màxima institució insular la planificació que tenen prevista en qualsevol possible escenari que pugui fer perillar la garantia de subministrament elèctric a Menorca en termes de qualitat, estabilitat i seguretat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?