Sociedad
ESPORTS

El bàsquet reusenc arriba a Kansas

Parlem amb la jove promesa del bàsquet reusenc Anna Sanjuan, actual jugadora del Benedictine College de Kansas de la Lliga Universitària Femenina dels Estats Units. Descobrim els seus origens com a jugadora dels Reus Ploms fins a com se li plantegen els pròxims dos anys en una nova universitat.

Anna Sanjuan a Ràdio Reus / Jordi Cartañá

El bàsquet reusenc arriba a Kansas

21:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000062708/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Jugar per tota Catalunya amb el Reus Ploms, va obrir-li les portes als Estats Units. Gràcies a un observador de joves promeses, l'Anna Sanjuan va fer les maletes i va creuar l'Atlàntic per continuar jugant a l'esport que l'apassiona, viure una experiència vital inoblidable i formar-se en Ciències de l'Educació Física.

Després de dos anys als Estats Units i amb milers d'anècdotes sota el braç, l'Anna ha fitxat pel Benedictine College assegurant-se dos anys més de somni americà, un somni que podria fer-se encara més gran si continua amb l'evolució esportiva que ha tingut en els darrers anys. L'NBA Femenina és un horitzó llunyà però no impossible. De moment, però, passa pels nostres estudis del Carrer Ample per explicar-nos, en primera persona, la seva experiència lluny de casa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00