Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 16 de Julio de 2019

Otras localidades

La marca Vallnord guanya tres anys

El forfet conjunt entre Pal Arinsal i Arcalís també se seguirà comercialitzant tres anys més

Mortés i Baró parlen del futur de Vallnord després de la roda de premsa / ()

EMAP i Secnoa arriben a un acord per mantenir la marca Vallnord durant els propers tres anys i per la comercialització del forfet conjunt.

Els cònsols majors de la Massana i Ordino, David Baró i Josep Àngel Mortès, respectivament han comparegut aquesta tarda per anunciar l'entesa a què han arribat després que la societat que gestiona l'estació d'Ordino-Arcalís demanés la dissolució de Vallnord.

Baró ha explicat que s'ha decidit mantenir la marca i la societat fins el 2022 i d'aquesta manera tranquil·litzar els mercats a nivell internacional. Els dos socis podran fer servir la marca, tot i que Secnoa està integrada dins de Grandvalira i no ha concretat si hi haurà algun producte en què la faria servir.

En el cas del forfet conjunt es seguirà comercialitzant però fora del paraigües de Vallnord i es crea el nom Valls del Nord. Actualment, hi ha 5.000 clients que en són usuaris. Josep Ángel Mortés assegura que és difícil per a SECNOA caminar entre dues aigües i creu que aquests tres anys són un temps prudencial per arribar a trobar una solució.

Paral·lelament, al final d'aquest període es valorarà si una de les dues societats, en aquest cas la que gestiona Pal-Arinsal es vol quedar la marca. Es tracta d'un dels actius de la societat i que en cas de dissoldre's haurà de pagar la part que pertoqui a l'altre soci.

Finalment, pel que fa a les relacions entre els dos comuns, els dos cònsols han deixat clar que no s'han vist afectades.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?