Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

"Amb l'exemple del Biel, volem conscienciar sobre la importància de les revisions mèdiques al futbol"

Al 'Què t'hi jugues!' hem conegut la història del Biel Vargas, jugador aleví del Peralada. Ho hem fet de la mà de la seva mare Anna Rosa i del jugador de l'Olot, Hèctor Simon

El Biel Vargas té deu anys i fa tot just un mes va ser operat del cor per un bloqueig auriculoventricular. Juga a l'Aleví del Peralada, i a la revisió mèdica de l’inici de temporada, per casualitat, li van detectar aquesta malaltia al cor. Ara, amb el marcapassos que li van posar a la Vall d'Hebrón, confia en poder tornar a jugar a futbol per aconseguir ser un mini-Messi, tal com ens ha explicat en una entrevista al 'Què t'hi jugues!'.

"Amb l'exemple del Biel volem conscienciar sobre la importància de les revisions mèdiques al futbol", ens ha destacat la seva mare Anna Rosa. Aquests controls són obligatoris des de la mort de Dani Jarque i Antonio Puerta. "Vam estar de sort. Si no ho fossin -confessa- potser no seríem aquí”.

En l'últim any del Biel, el jugador de l'Olot Hèctor Simon ha tingut un paper molt especial. "Ell m'ha ajudat a canviar les paraules negatives en positives, i en el procés d'acceptació de tot el que m'ha passat", diu el Biel. La banda sonora de l'entrevista l'ha posat Marc Riera, líder i cantant de Doctor Prats.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?