Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 22 de Julio de 2019

Otras localidades

El Govern crearà l'institu de l'Habitatge

Aquesta és una de les prioritats del ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy

Èric Jover, ministre de Finances i portaveu de Govern /

El Govern crearà l'Institut de l'Habitatge amb l'objectiu d'aportar la informació necessària per trobar solucions, entre altres qüestions, a la problemàtica del lloguer.

Aquesta és una de les prioritats del ministre d'Afers Socials, Víctor Filloy, que ja ha començat a bastir el seu equip per tenir-lo enllestit el més aviat possible i dotar-lo de les competències necessàries.

El ministre portaveu, Èric Jover, ha explicat que s'haurà de mirar el que es du a terme als països veïns i enfocar-lo a la realitat del nostre país. Diu que haurà de ser Filloy qui decideixi l'encaix amb la Comissió Nacional de l'Habitatge que es va posar en marxa a finals de la passada legislatura. L'objectiu és que es pugui donar resposta a situacions com la manca de pisos de lloguer.

Ha reconegut que les mesures urgents incloses en la Llei òmnibus no serien suficients per pal·liar la problemàtica de l'habitatge. Assenyala cal seguir treballant per tal de millorar l'oferta de pisos de lloguer que hi ha al país. Per aquest motiu, remarca que el comuns també tenen eines per ajudar-los en aquest sentit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?