Sociedad
POLÍTICA

El republicà Pau Ricomà serà el nou alcalde de Tarragona

Junts per Tarragona li ha donat els suports que faltaven per aconseguir la vara de batlle i desbancar al socialista Josep Fèlix Ballesteros.

Membres de la llista de Junts per Tarragona i de l'assemblea local del PDeCAT. / ACN

Tarragona

L’assemblea de Junts per Tarragona ha decidit per unanimitat investir a Pau Ricomà d’ERC com a nou alcalde de la ciutat. El cap de llista, Dídac Nadal, ha explicat que la decisió es deu sobretot a “la voluntat de canvi”, després de 12 anys de mandat de Josep Fèlix Ballesteros (PSC).

Per facilitar la investidura de Ricomà han demanat onze compromisos que han estat acceptats, des de la millora de l’espai públic i la seguretat fins a l’ampliació de serveis socials o el suport al comerç de proximitat.

Nadal assegura que el partit garantirà sempre que sigui possible “certa estabilitat” al govern i deixa la porta oberta a entrar a formar-ne part en un futur. Ha passat pels micròfons del Soroll Camp de Tarragona. 

Soroll- Entrevista a Dídac Nadal

24:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000138495/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L’oferta de Ballesteros

El PSC ha ofert a Nadal un pacte de govern. Ara bé, els neoconvergents han prioritzat donar un gir a la política municipal de la ciutat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00