Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 20 de Julio de 2019

Otras localidades

Andorra és el segon país amb més multes per velocitat a Catalunya

Així ho determina un estudi sobre accidentalitat elaborat per la Generalitat

Mossos d'Esquadra / ()

Andorra és el segon país amb més multes per velocitat a Catalunya.

Així ho determina un estudi sobre accidentalitat i que és el punt de partida d'una nova estratègia que començarà aquest estiu per conscienciar als estrangers que visiten el territori català. El Principat es situa per darrere dels turistes alemanys que lideren el rànquing de les multes. En tercer lloc hi ha els francesos, seguits dels italians i anglesos.

I és que una de cada quatre víctimes mortals a les carreteres catalanes és una persona estrangera. El sotscap de la Comissaria general de mobilitat dels Mossos d'Esquadra, Vicenç Gasulla, ha explicat a l'ACN que d'alguna manera volen arribar als visitants perquè tinguin consciència de la realitat viària del país i que compleixin les normes de circulació.

En aquests moments s'està enllestint el disseny de la presentació del missatge, que aquest estiu es començarà a difondre. El text fa una crida a mantenir la concentració i complir les normes i adverteix de la presència policial i dels radars instal·lats per prevenir els excessos de velocitat. També fa recomanacions en cas d'accident o emergència.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?