Sociedad
HOQUEI

Roger Corral no continuarà a l'Andorra Hoquei Club

El tècnic agafarà les regnes de l'equip Wifi Balart de cara a la temporada vinent

Roger Corral. / Diari d'Andorra

Andorra la Vella

L'igualadí va presentar la seva dimissió el passat divendres després de quatre anys al capdavant del primer equip. Assenyala que no s'ha complert l'objectiu que es van marcar d'estar al 2020 a Nacional Catalana i també creu que necessita més recursos per seguir creixent com a tècnic.

Amb la directiva es va marcar que els contractes es renovarien d'any amb any. Destaca que la temporada 2017-18 va desgastar molt i enguany, malgrat s'hagi redreçat el rumb les coses no han acabat de sortir, ja que l'equip es va quedar a dues victòries del play-off d'ascens.

De la seva banda, el president, Jaume Solé ha explicat que un dels motius del desacord ha estat la demanda del ja ex tècnic de canviar els entrenaments al migdia. Creu que també hi ha pogut haver un desgast al llarg d'aquests quatre anys. Tot i això, li ha agraït la feina duta a terme durant aquest temps.

Una vegada comunicada aquesta decisió s'ha reestructurat el cos tècnic i Lluís Ferran "Wifi" Balart, home de la casa serà el primer entrenador de l'equip sènior i també del júnior.

Roger Corral explica que es prendrà un any de descans per gaudir més de la família, i ha descartat una proposa d'un equip de París de la Primera Divisió francesa. Tot i això seguirà sent seleccionador sub19 i que aquest estiu disputa el Mundial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00