Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

Els ambientòlegs volen un cos propi

El COAMB impulsa una Iniciativa Legislativa Popular per reclamar un Cos d'Ambientòlegs de la Generalitat

pxhere.com

Barcelona

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) fa un pas mes i impulsa una Iniciativa Legislativa Popular per crear un Cos d’Ambientòlegs de la Generalitat. Necessiten 50.000 signatures i les començaran a recollir al setembre.

Segons el president del COAMB, Ricard Vizcarra, només amb un cos propi es garantirà que les places d'ambientòlegs les ocupin professionals del medi ambient, cosa que ara no passa.

"Ara mateix pot passar que si es convoquen oposicions, aquella plaça que ara ocupa un ambientòleg de forma interina, es converteixi en plaça del cos general de funcionaris i qualsevol llicenciat o graduat hi pugui accedir i passar a ser, per exemple, tècnic de medi ambient per avaluar l’impacte ambiental d'una activitat industrial".

La idea d’impulsar una ILP arriba després de la negativa del conseller de Territori, Damià Calvet, de crear un Cos d'Ambientòlegs de la Generalitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00