Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 23 de Julio de 2019

Otras localidades

Blanes busca la sortida del laberint polític

Entrevista a Àngel Canosa, nou alcalde de Blanes

Pla mitjà de l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, presidint el plenari de constitució de l'Ajuntament / ()

El nou alcalde de Blanes vol tancar entre avui i demà el nou govern municipal. Àngel Canosa enten que un govern en solitari d'Esquerra no seria bo pel municipi i estén la mà a la resta de formacions. Qui ja té una proposta per entrar al govern són els Comuns, que es reuneixen en assamblea aquest vespre.

Comuns i Esquerra ja havien parlat després de les eleccions, i ara hi han tornat un cop es va acabar dissabte la batalla per l'alcaldia. En una entrevista a Ràdio Girona, Àngel Canosa s'ofereix a parlar amb tothom però amb data de caducitat. Proposa un termini d'entre avui i demà per arribar a un acord i, sinó, assegura que optarà per començar el mandat únicament amb els 5 regidors del seu partit. Un escenari que admet que no seria bo per Blanes.

Si s'acaba aprovant, el pacte entre Esquerra i els Comuns sumaria deu regidors i es quedarien a un de la majoria absoluta. De moment, la prioritat de Canosa a l'alcaldia és treballar pels problemes de l'oci nocturn. Considera que encara es pot fer molt més del que va fer l'anterior alcalde, Mario Ros, i ja ha demanat convocar una junta local de seguretat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?