Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 19 de Julio de 2019

Otras localidades

Teixint territori

El nou president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, afirma que les quatre càmeres de la demarcació estan treballant en un pla conjunt per fomentar la internacionalització de les empreses del territori. Durant l'entrevista als nostres estudis també hem posat el focus a la indústria i al comerç de Reus.

Jordi Just, President de la Cambra de Comerç de Reus /

 

Jordi Just ha volgut deixar clar que tant ell com els presidents i presidenta de les cambres de Tarragona, Valls i Tortosa estan treballant conjuntament per enfortir el teixit empresarial de la demarcació de Tarragona. Just entén que les Cambres han de tenir un paper clau a l’hora de cohesionar la demarcació i també el Camp de Tarragona a través dels seus associats. Una economia forta és una bona base sobre la que pot descansar una futura àrea metropolitana Camp de Tarragona.

Just també ha volgut reivindicar les àrees de influència que li són pròpies més enllà de Reus i, un cop a Reus, no ha defugit de fer un anàlisi de cap a on ha d’anar el comerç local i els reptes que suposa el comerç on line. El president de la Cambra reusenca també ha destacat que volen recuperar la paternitat que li pertoca de la Fira de Reus i ha assenyalat que cal donar a conèixer més les TIC que han nascut a la Capital del Baix Camp.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?