Sociedad
MÚSICA

La Folie, grup revelació català del 2018, al Riversari de la mà de Los40 Andorra

La formació, en format trio, oferirà un concert acústic el dia 28 ales 19 hores al recinte del centre comercial a Sant Julià

La Folie protagonitzaran el concert del 17è Riversari de la mà de Los40 Andorra / Artur Gavalda La Folie

Andorra la Vella

El grup revelació català del 2018 i premi Enderrock de la crítica, La Folie, protagonitzarà el concert del 17è aniversari de River Centre Comercial de la mà de Los40 Andorra el proper divendres, 28 de juny, a les 19 hores.

La Folie presentarà en exclusiva al país el primer senzill del nou àlbum, Eco, un treball que veurà aviat la llum.

La formació barcelonina pretén convertir aquest tema en la cançó de l'estiu en el marc del concurs que anualment organitza la revista Enderrock.

"La vida és com un eco: si no t’agrada el que estàs rebent, fixa’t en el que emets". Amb aquest lema, La Folie llença el seu nou senzill, de nou sota la producció de Marc Martin. "ECO vol ser un pas endavant per a la banda", segons diuen, un tema que aposta per la contundència i la maduresa, amb col·laboracions com la de Luis Robisco a la guitarra, Àlex Gaspa a la bateria, Sara Abad a les castanyoles i Georgina Blanch i Joan López a les palmes i percussions.

Eco (La Folie)

A banda del nou senzill, La Folie també oferirà temes dels seus àlbums anteriors "Traficants de somnis" i "Foliecitat".

El concert, d'accés gratuït, tindrà lloc al mateix River Centre Comercial divendres 28 de juny a les 19h.

Espècies Protegides i Hora Andorra, de nou al Riversari

A banda del concert de La Folie, Ràdio SER Principat d'Andorra tornarà a ser present al Riversari amb la sortida del programa de SER Catalunya Espècies Protegides, amb Òscar Moré al capdavant; i un Hora Andorra especial conduït per Ester Pons.

Tots dos programes s'emetran en directe des del vestíbul de River el dijous, 27 de juny per inaugurar l'aniversari del centre comercial lauredià.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00