Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 17 de Julio de 2019

Otras localidades

Progressistes-SDP vol teixir plataformes transversals a les comunals

Vol repetir l'experiència de Laurèdia en Comú en d'altres parròquies

La nova executiva de Progressistes-SDP amb Jaume Bartumeu al capdavant. / ()

Progressistes-SDP vol teixir noves plataformes transversals de cara a les eleccions comunals.

Aquest és un dels eixos del projecte que torna a encapçalar Jaume Bartumeu, després que el passat dissabte l'assemblea general el tornés a escollir com a president de la formació. En aquesta nova etapa l'acompanyarà Josep Roig com a secretari d'organització.

El partit vol treballar amb una forta política d'aliances i pactes de cara als comicis del desembre. Tal com ha explicat el mateix Bartumeu, el punt de partida podria ser una plataforma com Laurèdia en Comú que es va presentar el 2015 a Sant Julià de Lòria i va obtenir la victòria. Considera que aquesta proposta podria tenir èxit en d'altres parròquies.

D'altra banda, tot i perdre la representació al Consell General, Bartumeu diu que seguiran fiscalitzant l'acció de Govern mitjançant les rodes de premsa setmanals com han fet fins ara i també propostes públiques a la societat i als mitjans de comunicació, entre d'altres.

Baixes de militància

De la seva banda, un dels membres destacats d'SDP a Escaldes i excandidat a les eleccions comunals passades, David Pérez, ha anunciat avui a l'Hora Andorra que ha cursat la baixa com a militant del partit avui mateix.

Pérez s'ha mostrat molt crític amb el curs del partit des del passat mes de novembre i acusa directament al president de la formació, Jaume Bartumeu, de que SDP no tingui avui representació parlamentària.

Creu que el renovat president d'SDP hauria d'haver encapçalat la candidatura a la llista nacional i que haver triat un candidat poc conegut com Josep Roig ha restat suports.

Alhora s'ha mostrat molt pessimista sobre el futur del partit i especialment de cara a les eleccions comunals en les què augura mals resultats.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?