Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

INCENDIO EN GRAN CANARIA INCENDIO EN GRAN CANARIA La última hora del incendio en la programación especial de SER Las Palmas

Andreu Martín, l'oposició fiscalitzadora

El líder del PSC de Reus passa per Ràdio Reus per explicar-nos com van anar les converses per formar l'anomenat "govern d'esquerres" que, finalment, no va ser possible. Amb ell també hem repassat alguns dels punts més controvertits de l'actualitat política reusenca.

El portaveu socialista, Andreu Martín, als estudis de Ràdio Reus. /


El nou cap de l'oposició i líder del PSC de Reus, Andreu Martín, ha lamentat el paper que ha jugat Noemí Llauradó en el que podia haver estat un pacte d'esquerres a Reus entre socialistes, republicans i la CUP. Com a la roda de premsa del passat divendres, 14 de juny, s'ha mostrat contundent i molt crític amb com Llauradó va jugar les seves cartes en les negociacions per a poder formar un executiu alternatiu a Carles Pellicer, que ha acabat reeditant l'alcaldia per tercer mandat consecutiu.

En el seu pas pel Soroll Camp de Tarragona, Martín ha entrat al detall d'alguns dels aspectes d'aquestes converses no fructificades, però també ha volgut deixar clar que no negociarà res, ni tan sols una possible moció de censura, amb Esquerra mentre els republicans formin part, com es preveu, del govern de la ciutat. Martín també ha afirmat que fiscalitzaran l'acció del nou govern posant sobre la taula qüestions de ciutat que "s'intentin tapar". El portaveu socialista també ha sigut molt crític amb què, passades les eleccions, s'hagi resolt el "misteri" del solar de l'antiga Sedera del passeig de Misericòrdia.

 

  

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?