Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Política municipal

Andreu Martín, l'oposició fiscalitzadora

El líder del PSC de Reus passa per Ràdio Reus per explicar-nos com van anar les converses per formar l'anomenat "govern d'esquerres" que, finalment, no va ser possible. Amb ell també hem repassat alguns dels punts més controvertits de l'actualitat política reusenca.

El portaveu socialista, Andreu Martín, als estudis de Ràdio Reus. / Jordi Cartanyà

Reus


SOROLL - Entrevista a Andreu Martín, portaveu del PSC Reus i cap de l'oposició.

24:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000062974/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El nou cap de l'oposició i líder del PSC de Reus, Andreu Martín, ha lamentat el paper que ha jugat Noemí Llauradó en el que podia haver estat un pacte d'esquerres a Reus entre socialistes, republicans i la CUP. Com a la roda de premsa del passat divendres, 14 de juny, s'ha mostrat contundent i molt crític amb com Llauradó va jugar les seves cartes en les negociacions per a poder formar un executiu alternatiu a Carles Pellicer, que ha acabat reeditant l'alcaldia per tercer mandat consecutiu.

En el seu pas pel Soroll Camp de Tarragona, Martín ha entrat al detall d'alguns dels aspectes d'aquestes converses no fructificades, però també ha volgut deixar clar que no negociarà res, ni tan sols una possible moció de censura, amb Esquerra mentre els republicans formin part, com es preveu, del govern de la ciutat. Martín també ha afirmat que fiscalitzaran l'acció del nou govern posant sobre la taula qüestions de ciutat que "s'intentin tapar". El portaveu socialista també ha sigut molt crític amb què, passades les eleccions, s'hagi resolt el "misteri" del solar de l'antiga Sedera del passeig de Misericòrdia.

  

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00