Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Els sindicats veuen molt negre el futur de l'empresa GasGas

La primera reunió entre els sindicats i l'empresa va acabar sense acord i témen que sigui el principi del final

Els representants de la plantilla asseguren que el problema principal és que no hi ha diners a la caixa

Fàbrica de Gas-Gas a Salt / ACN

Salt

Els sindicats creuen que l'ERO de suspensió de 6 mesos que afectarà tota la plantilla no tirarà endavant. La secretària general de FICA-UGT Isabel Martínez diu que el principal problema és que no hi ha diners a la caixa ni tan sols per fabricar. L'empresa porta acumulats 4 milions d'euros de pèrdues en 3 anys.

Isabel Martínez: "El drama més gran és que no hi ha tresoreria"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000192806/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A la reunió d'ahir, els sindicats van plantejar a l'empresa que negociïn amb el grup inversor perquè injectin diners i que l'empresa complementi la part del sou que deixaran de cobrar. Calculen que és un 30%. A més en cas que tanquin l'empresa o entri en concurs, demanen que tornin a pagar l'atur que hauran gastat.

L'ERO afectarà a 128 treballadors i la companyia vol aplicar-lo a partir de l'1 de juliol. Avui a les 9 hi ha una nova reunió entre les parts implicades.

Segons el comunicat de l'empresa, l'ERO afectarà a un centenar de treballadors de producció, però també d'oficines. Els sindicats diuen que poden ser més si se sumen els que treballen a la fàbrica de Salt, a la de Vilablareix, a les oficines de Mataró i a Cadis.

El pacte amb els sindicats establia indemnitzacions de 33 dies per any treballat, però segons Martínez, no s'ha aplicat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00