Sociedad
TURISME

Les empreses d'allotjaments turístics recorren el reglament

La Batllia ha admès a tràmit la demanda en la què consideren que moltes mesures són inassumibles per a bona part dels establiments i que els abocaria a tancar

Edifici d'apartaments turístics. / Arxiu Andorra Turisme

Andorra la Vella

L'Associació d'Empreses d'Allotjaments Turístics porta a la Justícia el reglament que regula les condicions que han de complir aquest tipus d'habitatges.

Després que l'AEAT presentés un recurs administratiu que va ser desestimat, l'entitat ha optat per la via judicial. Tal com publica el BOPA aquest dimecres la Batllia ha admès a tràmit la demanda presentada.

Consideren que hi ha aspectes que formen part del Reglament de funcionament del Registre d'Habitatge d'Ús Turístic que són inassumibles per una part dels allotjaments i que això els pot obligar a tancar.

Precisament, el passat mes de Gener el Govern va ampliar el termini per adaptar-se als nous requisits. Inicialment, finalitzava el passat 3 de maig i es va decidir posposar fins el 31 de juliol el període perquè els propietaris poguessin fer les obres.

Fonts de l'associació han explicat que abans de fer declaracions volen esperar a la reunió que mantindràn el proper 2 de juliol amb la ministra de Turisme, Verònica Canals, per saber la seva predisposició i el full de ruta a emprendre vers aquesta qüestió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00