Plata històrica de Mònica Dòria

La palista va quedar segona en la Copa del Món de canoa a Bratislava

Mònica Dòria, segona a la Copa del Món de Bratislava. / ICF

Andorra la Vella

Mònica Dòria aconsegueix la medalla de plata en la prova de la Copa del Món absoluta de canoa disputada a Bratislava.

La jove palista de 19 anys segueix acumulant èxits i ahir es va penjar el primer metall del circuit mundial a Eslovàquia en una jornada històrica.

Dòria es va classificar en la primera mànega per a les semifinals quedant en 17è lloc. En la següent ronda va finalitzar en desè lloc. Un cop a les finals, va fer una baixada espectacular aconseguint el millor temps de les finalistes però tres penalitzacions la van relegar a la segona plaça. La vencedora va ser la francesa Clarie Jacquet.

La palista andorrana es mostrava molt contenta per aquest resultat, destacant que havia estat el millor moment fins ara de la seva carrera esportiva.

Aquest gran resultat aconseguit obre les portes a poder aconseguir la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La propera cita serà l'Europeu sub-23 que es disputarà del 4 al 7 de juliol.