Sociedad
POLÍTICA

Granados vol més pes per Salou en la futura àrea metropolitana del Camp de Tarragona

L'alcalde de la capital de la Costa Daurada diu que en l'àrea metropolitana del Camp de Tarragona Salou té un pes i una importància que Tarragona i Reus no li reconeixen.

Pere Granados als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Granados reclama més protagonisme per Salou

26:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000063093/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Des de la micro política fins als grans projectes del municipi de Salou o del Territori. Des de l'actuació a totes les places del municipi fins al Tren Tram, el Hard Rock o l'àrea metropolitana del Camp de Tarragona. Aquest és el recorregut de l'entrevista que li hem fet a l'alcalde de Salou Pere Granados després d'estrenar el seu tercer mandat i havent augmentat el nombre de votants als últims comicis municipals.

Granados s'ha mostrat optimista i entusiasta pel futur de la vila i quan li hem preguntat sobre el pes que ha de tenir al que anomenem àrea metropolitana del Camp de Tarragona s'ha mostrat dolgut i molest per la poca consideració que se li té al municipi per part de Reus i Tarragona.

Aquests són alguns dels ítems d'una entrevista que us convidem a escoltar.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00