Última hora

Muere un hombre en San Esteban de Pravia (Asturias) a causa del temporal

Sociedad
Política

Cessen a Toni Camps del Comité Executiu de VOX Balears

Pero segueix com a coordinador insular i afirma que només es tracta d'un tràmit administratiu per integrar Actua dins de VOX

Camps explica que tot forma part d'un procés administratiu per homologar el partit amb la resta de la formació política a nivell estatal. / SER Menorca.

Mahón

El menorquí Antoni Camps ha estat cessat del Comité Executiu Balear de VOX, però segueix com a coordinador insular. Així ho ha confirmat el propi Camps qui ha volgut llevar importància a la decisió de Jorge Campos, líder del partit a nivell autonòmic, de desfer-se de tot el comitè. Per a Toni Camps es tracta d’un simple tràmit administratiu dins del procés d’integració d’Actua Balears a dins de VOX.

Camps ha insistit en que la decisió de Campos no afecta per res a Menorca i a la feina que la formació desenvolupa a nivell orgànic a l’illa.

El mateix Jorge Campos ha negat que es tracti d’un cessament com a tal per insistir en que tot forma part del procés d’integració d’Actua Balears dins de VOX i que cal acomodar-se a l’estructura orgànica del partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00