Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 19 de Noviembre de 2019

Otras localidades

La piscina exterior dels Serradells no reobrirà aquest estiu

Els informes tècnics no recomanen l'accés a l'espai que toca amb la part més afectada per l'incendi del novembre

La piscina exterior dels Serradells no reobrirà aquest estiu a conseqüència de l'incendi del novembre que ha afectat la façana a tocar de la instal·lació. / ()

Les conseqüències del devastador incendi dels Serradells del passat novembre encara cuegen.

Al tancament de la piscina olímpica cal afegir ara el de la piscina exterior que finalment no es reobrirà al públic aquest estiu per motius de seguretat.

Així ho ha confirmat la pròpia corporació de la capital en un comunicat, tot destacant que els informes tècnics desaconsellen la reobertura ja que la piscina exterior justament està a tocar amb la part de la façana més malmesa pel foc.

Els tècnics no avalen la viabilitat de l’obertura de la instal·lació per garantir la seguretat dels usuaris. Segons el comú, "cal tenir en compte que la façana més malmesa per l’incendi del novembre passat a la zona de la piscina olímpica limita amb l’espai de la piscina exterior". La corporació assegura que ha treballat per intentar reobrir aquesta part però finalment no ha estat possible, i ha avançat que està buscant propostes alternatives per oferir una oferta lúdica durant l'estiu als usuaris dels Serradells.

També informa que s’està ultimant el projecte de reconstrucció de la zona malmesa, que segueix el curs previst perquè pugui començar a la tardor.

La previsió és que la piscina olímpica estigui operativa en un termini aproximat de 18 mesos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?