Sociedad
POLÍTICA

Kenneth Martínez, nou alcalde del Vendrell

Sobre el turisme, infraestructures, etapa personal i política.... De tot això i molt més en parlem amb el nou alcalde de la capital del Baix Penedès Kenneth Martínez. En ha avançat alguns dels projectes més immediats i engrescadors d'aquest mandat i com li agradaria que fos el model productiu del Vendrell del futur.

Kenneth Martínez als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

Kenneth Martínez, nou acalde del Vendrell

27:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000139152/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Va entrar en política quan el país vivia immers en plena crisi econòmica l’any 2010. A partir del 2015 ja va ser portaveu del govern de Martí Carnicer (PSC) i des del 15 de juny, Kenneth Martínez és el nou alcalde del municipi. Lluny de voler un canvi de sigles o dinàmica, el Vendrell ha volgut fer confiança al successor de Carnicer.

Ha passat pel programa d’avui i amb ell hem desgranat els principals pilars d’un municipi on el turisme juga un paper fonamental però en el que el batlle vol que la indústria, en el futur, tingui més pes. Vendrell és ric en natura i biodiversitat com la Masia Blanca. Aviat un espai interpretatiu amb pantalles embolcalladores pel visitant perquè pugui conèixer aquest racó de fons marí vendrellenc sense haver de fer cap immersió sota l’aigua. En tot cas virtual.

També hem parlat de camions, gratuïtat de l’AP-7, el pes dels barris de costa en una entrevista que us convidem a escoltar.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00