Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 23 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Controlat i en vies d'extinció l'incendi a MIASA

Prop de les dues de la matinada d'aquest diumenge, s'ha declarat un incendi a l'empresa d'emmagatzematge de productes químics MIASA al Polígon Entrevies de Tarragona. Protecció Civil només ha ordenat el confinament dels treballadors de tot el polígon en considerar que no hi ha perill per a la població dels barris propers a les flames. Ja s'ha reobert el trànsit a les dues carreteres que passen prop del foc.

Pla general de la nau industrial que crema al polígon Entrevies de Tarragona i de les dotacions de bombers i del SEM que hi treballen. /

Es tracta d'una nau de grans dimensions i els 17 efectius dels Bombers, encara treballen a hores d'ara a MIASA perquè el foc no es propagui per les naus més properes del polígon Entrevies i  que es troben a uns 20 metres.

Prop de les dues de la matinada s'ha rebut l'avís d'incendi i Protecció Civil ha acabat activant el PLASEQCAT però no ha fet sonar les sirenes repartides en els polígons perquè considera que no hi ha perill per a la població. Sí que en canvi, ha demanat el confinament dels treballadors de les empreses d' Entrevies fins que passi l'episodi. La Generalitat descarta fins al moment la presència de productes tòxics i no hi ha cap ferit.

A les sis del matí s'han reobert les dues carreteres properes aquest incendi, la C-31B i N-340, que es preveu continuï actiu durant bona part d'aquest diumenge.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?