Sociedad

Èxit absolut de la Gira Déjate Llevar de Cadena Dial a Catalunya

Èxit absolut de la Gira Déjate Llevar de Cadena Dial a Catalunya

Èxit absolut de la Gira Déjate Llevar de Cadena Dial a Catalunya

Barcelona

L’Hospitalet de l’Infant i Segur de Calafell han estat les dues poblacions escollides per Cadena Dial pet fer parada i fonda amb el seu escenari mòbil. La gira més esperada de l’estiu té programades 13 cites arreu d'Espanya i Catalunya era una de les places més importants, fet que van demostrar les 18.000 persones que en aquests darrers dies han ballat amb el millor de la nostra música.

L’espectacle de més de dues hores va comptar amb la presència d’artistes tan coneguts com Els Efecto Pasillo, els canaris van demostrar estar en plena forma i en el punt més alt de la seva carrera. Altres bandes més novells com Atacados també van sortir a menjar-se l’escenari amb el seu pop happy i el seu ritme contagiós.

Els catalans Carlos Right, exalumne de l’última edició d’Operación Triunfo i El Nil Moliner, una nova promesa de la indústria musical van deixar sense veu a un públic entregadíssim que ho va donar tot.

Per altra banda, vam comptar amb Gonzalo Hermida, qui just s’incorporava a la gira a Catalunya i Maria Parrado qui va tocar la fibra sensible del personal amb el teclat i les cançons del seu tercer disc alas. Per acabar, recordar el retorn musical de Diego Martín, qui després d’un llarg silenci torna amb més força que mai com Georgina qui també està aprofitant la gira per tornar a connectar amb els seus seguidors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00