Directo

VÍDEO | La cantante María De la Flor presenta su EP 'Resalada' en 'Hoy por hoy'

Sociedad
ESPORTS

El CF Reus podrà competir la temporada vinent a Segona Divisió B

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha aprovat la participació del conjunt reusenc a la competició tot i que ara mateix no disposa ni de jugadors, ni equip tècnic ni estructura esportiva.

Reus

La gran majoria dels seus hipotètics rivals, entre ells el Nàstic, comencen la pretemporada aquest pròxim dilluns. Mentrestant, l'equip roig-i-negre no té absolutament res, el que fa molt difícil a hores d'ara que acabi finalment competint, ja que la majoria de jugadors amb experiència a Segona B ja s'han compromès amb altres equips de la categoria.

L'aval que la Societat Anònima Esportiva ha dipositat ha estat suficient per a què la Federació, que ja ho ha fet oficial, accepti la seva inscripció a la categoria de bronze del futbol espanyol. Segons apunten fonts properes al club a Ràdio Reus, la idea de l'administrador concursal, David López, és intentar construir una plantilla en temps rècord per poder sortir al terreny de joc el 25 d'agost, data de la primera jornada de lliga.

Converses amb La Liga 

D'altra banda, i segons ha pogut confirmar també Ràdio Reus, l'actual propietari Cliffton Onolfo està negociant des de fa uns dies amb La Liga. L’objectiu és que l'organisme dirigit per Javier Tebas retorni part dels prop de 2 milions d'euros que va retenir al club quan van iniciar-se els impagaments, el passat mes de setembre. Això suposaria una injecció de diners necessària per fer viable la temporada que està tot just a punt de començar.

Cal recordar que des de l’entrada del club en concurs de creditors, Onolfo no té cap poder de decisió a l’entitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00