Sociedad
TURISME

El futur de Cirque, a la tardor

Enric Torres afirma que les dades sobre el retorn de Rebel no s'obtindran fins el setembre

Un moment de l'estrena de Rebel, el darrer espectacle de Cirque du Soleil a Andorra. / T.N. ANA

Andorra la Vella

El director de producte i nous projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, pensa que fins a la tardor no es podrà prendre una decisió sobre la continuïtat del Cirque du Soleil.

Aquest cap de setmana s'ha arribat a l'equador de les representacions de l'espectacle Rebel que finalitzaran el dia 27. Enguany expira el contracte amb la companyia canadenca i la ministra de Turisme, Verònica Canals, ja ha dit diverses vegades que no es decidirà el seu futur fins que no tingui les dades del retorn d'aquest any i hagi parlat amb comerciants i hotelers.

Enric Torres manifesta que les dades analitzades no es podran tenir fins a finals del més setembre i ha recordat que no seria la primera vegada que es realitzen les negicacions a la tardor per un espectacle per a l'estiu següent.

Reconeix que les alternatives al Cirque du Soleil són molt poques, tenint en compte el nombre d'espectadors que s'han fet venir a Andorra i la despesa que han realitzat. És conscient que en algun moment s'haurà d'optar per un canvi i, per aquest motiu, diu que tocarà analitzar els resultats tenint en compte els costos i el que els visitants s'han gastat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00