Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 23 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Itziar Castro: "Amb 10 anys volia fer-me amiga de l'Àngels, la protagonista del musical 'Mar i Cel'"

'Llapis de memòria' ha tornat a SER Catalunya amb un nou format: un convidat conegut i les 10 cançons de la seva vida

'Llapis de memòria', ha estrenat aquest dilluns una nova etapa carregada de música i bons records. Amb Bruno Sokolowicz al capdavant, cada tarda conversem i escoltem les 10 cançons que han marcat la vida d'un personatge conegut.

La primera convidada de l'estiu ha estat la famosa actriu catalana Itziar Castro, qui a banda de tornar a escolar la seva música, també ha volgut interpretar en directe algun fragment dels temes. La intèrpret no ha pogut evitar entonar l'estrofa del "Perquè he plorat", mític tema del musical 'Mar i Cel' que Dagoll Dagom va portar als escenaris als anys 80.

El presentador de l'espai, Bruno Sokolowicz, amb Itziar Castro / SER Catalunya

"Sempre he pensat, sempre m'han dit que el món és una meravella", ha cantat l'artista, qui no ha amagat la seva fascinació per Àngels Gonyalons, una de les protagonistes del musical. "Jo volia ser l'Àngels, volia ser ella. També volia ser amiga seva", ha explicat rient. ""De fet, quan era petita, amb 10 anys, vaig anar a veure l'espectacle i em van preguntar: 'Vols que l'Àngels et signi un autògraf?'. Jo li vaig dir a ella, 'no, jo vull ser amiga teva'", ha recordat divertida, Castro.

Memòria a base de cançons i olors

Triar només 10 cançons per portar al 'Llapis de memòria' no ha estat un repte senzill per Itziar Castro. "La meva vida està plena de cançons, jo recordo moments concrets amb una cançó que sonava en aquell moment i amb una olor, llavors em mates dient que n'agafi 10, però les he intentat escollir", ha explicat l'actriu a Bruno Sokolowicz.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?