Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 22 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Miguel Durán: "A casa tinc uns 2.500 vinils i CD de flamenco i cante jondo"

El reconegut advocat ha apuntat a 'Llapis de memòria' que "la música és indissociable de la condició humana"

Miguel Durán, advocat, expresident de Telecinco i fundador d'Onda Cero, ha acompanyat aquest dijous a Bruno Sokolowics a 'Llapis de memòria'. Durán és un amant del flamenco i del cante jondo. "Jo sempre he estat un melòman, a casa tinc uns 2.500 vinils i CD de flamencoi cante jondo", ha desvetllat.

Entre les 10 cançons que ha triat per il·lustrar la banda sonora de la seva vida també hem pogut escoltar diverses balades lentes que Durán s'ha animat a acompanyar cantant-les, suaument, de fons. És el cas de Sealed with a Kiss, de Bobby Vinton. Un tema que li porta molts records de la seva adolescència i dels "guateques" on la ballava.

Miguel Durán, amb el presentador de l'espai / Cadena SER

"La música és indissociable de la condició humana"

"A mi sempre m'ha agradat la música, no és que canti bé, però vaja, afinar sí que afino", ha explicat rient. "La música és indissociable de la condició humana, si no existís, Déu tindria una mancança per a tots", ha reflexionat Durán.

Com dada curiosa, el reconegut advocat ha explicat que ara té exactament 6.954 cançons al seu compte d'Spotify. Tot un veritable amant de la música.

Si vols recuperar les 10 cançons seleccionades per Miguel Durán, pots fer-ho en aquesta llista d'Spotify> https://open.spotify.com/playlist/1nQLvwEBI3sQ8g2KdNM5vJ

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?