Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 24 de Agosto de 2019

Otras localidades

Maó pren mesures per reduir la velocitat a la Via de Ronda

S'instal·laran radars i coixins berlinesos però des de l'Ajuntament s'afirma que eren mesures previstes abans de l'accident mortal

Aspecte del turisme que va atropellar a un home a la Via de Ronda. /

La mort d'un home de 83 anys atropellat aquesta setmana a Maó ha tornat el debat sobre la seguretat viària al primer pla. L'ajuntament ja ha pres mesures.

L'accident mortal va passar a la Via de Ronda de Maó. El consistori ja ha anunciat la immediata instal·lació en aquest tram d'un radar fix i dos mòbils. Ho afirma el titular de Mobilitat de l'ajuntament, Manolo Lora. Però també deixa clar que aquesta mesura estava prevista des de molt abans de l'accident.

Lora afirma que també s'instal·laran altres dispositius de seguretat viària per controlar la velocitat dels conductors en altres punts de la ciutat. En destaca els coixins berlinessos que són uns passos de peatons elevats  amb unes peces de cauxu.

Cal recordar que l'home de 83 anys mort va creuar la Via de Ronda per un tram sense pas de vianants dilluns passat i va romandre a l'hospital fins dijous quan va morir

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?