Hoy por Hoy Reus
Actualidad
CF Reus Deportiu

Dies decisius pel CF Reus

L'entitat reusenca esgota les seves darreres possibilitats per poder sortir a competir a Segona Divisió B. Després de l'expulsió a Tercera, l'administrador concursal David López negociarà amb la Federació una readmissió a inicis de la setmana vinent.

Imatge d'un dels darrers partits com a locals del CF Reus a Segona Divisió. / Oriol Aymí

Reus

L’administrador concursal David López intenta frenar la decisió de l'estament espanyol, que segons apunten fonts coneixedores del procés concursal a Ràdio Reus, encara no és definitiva. En aquesta trobada, l'administrador concursal vol plantejar a la Federació l'entrada d'un nou propietari a l'entitat o, com a mínim, una ampliació de capital que permeti estabilitzar el club reusenc.

En aquest sentit, les mateixes fonts apunten que López comptaria amb un inversor interessat a comprar el club si finalment competís a Segona B, existint també la possibilitat que un grup d'inversors de la ciutat assumís la gestió del conjunt roig-i-negre si finalment es consuma el descens administratiu.

Tot plegat, hores després que es fes pública una carta signada, presumptament, per l'actual propietari del Reus, Cliffton Onolfo, i el mateix David López. En el text, el club demana a la Federació que es replantegi el descens Reus a Tercera. Un text del qual es desentén totalment l'administrador concursal, segons apunten fonts molt pròximes a López.

En el document, s'argumenta que els avals es van enviar al llarg d'aquest passat dimecres i s'indica que el Reus no ha rebut cap notificació oficial de la mesura acordada. Per una altra banda, la missiva afirma que hi havia 680.000 euros en els comptes roig-i-negres, dels quals 150.000 es van utilitzar com a garantia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00