Sociedad

Metges de Catalunya reclama a l'ICS que es disminueixi la càrrega de treball als metges dels CAP

El sindicat exigeix que es compleixin els acords que van donar sortida a la vaga d'aquesta tardor

Imatge d'arxiu de les protestes durant la vaga dels facultatius de l'ICS, la darrera tardor / Getty Images

Barcelona

Toc d'atenció de Metges de Catalunya a l'Institut Català de la Salut per tal que disminueixin les càrregues de treball als metges d'assistència primària. Reclamen que es compleixin els acords que van donar sortida a la vaga de la tardor de l'any passat.

Metges de Catalunya considera que els nivells de càrrega de treball a l'Assistència Primària provoca estrés als professionals i recorda que aquest va ser el motiu principal que va provocar la vaga de 5 dies de l'any passat.

Que la direcció expliqui com ho pensa abordar

Ara, la Secretària del sector de primària del sindicat, Elena Bartolozzi, diu que donen una setmana a la Direcció per detallar per escrit com pensen abordar l'excés de feina que pateixen. Si no, estudiaran com pressionen: "Alguna cosa s'haurà de fer, perquè tenim un acord de sortida de vaga signat per l'ICS, pel CatSalut i per Treball, en què es comprometen a revertir aquesta sobrecàrrega laboral, i si no ho fan, estan incomplint flagrantment una cosa que ells mateixos han signat", ha exposat a SER Catalunya.

Metges de Catalunya diu que el descens de la càrrega de treball és imprescindible per la salut dels facultatius i per a l'atenció dels pacients.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00