Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 21 de Agosto de 2019

Otras localidades

Detingut un jove per accedir a l'interior d'un xalet amb l'ajuda de tres menors

La policia el troba en possessió de diversos objectes i un embolcall amb 2,8 grams de marihuana

()

La policia deté a Andorra la Vella un jove resident de 18 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i inviolabilitat del domicili, el patrimoni i la salut pública.

Un vigilant de seguretat va requerir els serveis del cos d’ordre, ja que tenia controlat el jove en companyia de tres menors al jardí exterior d’un xalet de la capital. Durant l’escorcoll, els agents li van trobar diversos objectes i un embolcall amb 2’8 grams de marihuana. En ser qüestionat pels fets, va reconèixer haver accedit a l’interior del xalet conjuntament amb els menors a través d’una finestra oberta, i agafar els objectes trobats.

En total, el Cos de Policia ha procedit a la detenció de 21 persones durant aquesta darrera setmana. Destaca la detenció a Canillo d’una dona i un home residents de 29 i 38 anys, respectivament. Els agents van ser requerits en un domicili particular d’aquesta localitat, per una desavinença de parella que va derivar en una agressió mútua. La policia també ha detingut aquest cap de setmana a Andorra la Vella un jove resident de 18 anys, després que els agents fossin requerits en un domicili particular d’Escaldes-Engordany per una discussió entre el jove i la seva mare que va derivar en una agressió a la progenitora.

Per últim, cal destacar la detenció d’un home resident de 35 anys a Encamp com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, la funció pública, la llibertat i l’honor. Els agents van ser requerits en un domicili particular d’aquesta localitat per una problemàtica entre dues persones que compartien l’habitatge, i que va derivar en una agressió. En el lloc dels fets, el detingut, que havia agredit l’altra part implicada i que presentava símptomes de trobar-se sota els efecte de l’alcohol, va desobeir i va oposar una forta resistència als agents.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?