Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 20 de Agosto de 2019

Otras localidades

Hiroshi Mikitani: "Estem molt satisfets amb el patrocini del Barça"

El fundador i CEO de Rakuten, principal patrocinador del FC Barcelona, explica al 'Què t'hi jugues!' el que suposa per al Japó acollir a l'equip blaugrana

El fundador i CEO de Rakuten, Hiroshi Mikitani, ha passat pels micròfons del 'Què t'hi jugues!' per analitzar el que suposa per al Japó i per al principal patrocinador del FC Barcelona acollir la gira de l'equip blaugrana: "Tothom està molt content. Sens dubte el Barça és el club més seguit aquí al Japó. Els aficionats estan entusiasmats i jo estic molt feliç".

Mikitani, que no ha volgut manifestar-se sobre la renovació del patrocini amb el club blaugrana, ha valorat positivament aquests mesos de cooperació: "No és només la samarreta, amb el Barça tenim un acord de negoci molt ampli per promocionar la marca Barça arreu del món, i també en temes tecnològics. Per a nosaltres és un honor ser el seu patrocinador principal i estem molt satisfets amb la nostra col·laboració".

L'home fort de Rakuten també s'ha desfet en elogis envers Andrés Iniesta, el fitxatge més important que ha fet el Vissel Kobe fins ara: "És el migcampista més talentós, és un jugador molt creatiu. I és una molt bona persona, encara millor que futbolista. A tots els japonesos els hi agrada. El seu impacte, no només al Vissel Kobe sinó a tota la lliga japonesa, és molt important".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?