Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

Gabri: "Estem treballant per col·laborar amb el Barça"

L'ex jugador blaugrana, ara entrenador de l'Andorra de Piqué, explica al 'Què t'hi jugues!' com afronten aquesta temporada competint a 2aB

L'entrenador de l'Andorra Gabri García ha analitzat al 'Què t'hi jugues!' el projecte de Gerard Piqué, després del doble ascens aconseguit aquest estiu i la possible relació que es pugui establir amb el FC Barcelona.

Màxima il·lusió i satisfacció pel doble ascens

La seva aventura a l'Andorra va sorgir fa menys d'un any, quan l'amistat de Jorquera i Piqué el va portar a acceptar "un repte complicat i al mateix temps il·lusionant". Amb el doble ascens assolit en una temporada, ara Gabri es mostra "amb molta il·lusió i molt content per haver guanyat una categoria més", tot reconeixent que en 6-7 mesos han assolit objectius que veien "molt llunyans".

Preguntat per tots aquells que creuen injusta aquesta plaça per l'Andorra, lluny d'entrar en polèmiques, Gabri ha reconegut que "poca cosa es pot dir" i que "va ser la Federació qui va creure oportú posar aquest preu i l'Andorra es va posicionar per aconseguir-ho". A això afegeix que "estem amb molta il·lusió per haver aconseguit aquesta plaça, hagi sigut com hagi sigut i desitgem que ja comenci la lliga". Gabri, a més explica que en tot plegat hi té molt a veure l'ambició del club: "Nosaltres teníem un projecte ambiciós al mes de gener per pujar de categoria i ho vam aconseguir, i després va sorgir la segona oportunitat i com a club ambiciós i amb ganes de crèixer entenc que el club es posicionés per aconseguir la plaça".

Sobre les aspiracions de l'Andorra FC a la 2a Divisió B, Gabri explica han començat més tard que la resta dels equips però que "la direcció esportiva està treballant molt per fer una plantilla el més competitiva possible per fer el màxim de punts possibles".

Gerard Piquè com a "president"

És una de les grans incògnites, saber com és el Gerard president. A la pregunta sobre si "deixa fer o és intervencionista?", Gabri afirma que Piquè està molt implicat: "Deixa fer perquè confia molt en la gent que estem aquí, però evidentment li agrada estar present i estar al dia de tot. A nosaltres ens reforça molt veure que el Gerard està implicat en el projecte".

Jugar contra el Barça 'B'

"Serà un dia especial. He estat 13-14 anys com a jugador i entrenador i és un club que me l'estimo molt, sóc molt culér i serà un dia molt emotiu i molt bonic.. A més ho viurem al nou Estadi Johan Cruyff i a una Ciutat Esportiva on hi he estat molts anys i on em fa molta il·lusió tornar".

Kluivert i el seu nou càrrec a La Masia

"És una persona molt lligada a Barcelona, li va marcar molt el seu pas pel club i per la ciutat. Té coneixements de la seva experiència a l'escola del Ajax i al mateix Barça. Estic convençut que serà una persona molt vàlida per aquesta nova funció dins l'organigrama del futbol formatiu blaugrana".

Vas ser un entrenador important Riqui Puig

"Tots li véiem moltes qualitats, però sí que és cert que a la carrera del Riqui hi havia d'haver algú que independentment del seu físic, apostés per ell i jo ho vaig tenir clar. És el prototip d'interior del club i ja han passsat molts perfils similars a ell i que ara son emblemes del Barça. No em poso medalles per haber-lo posat a l'interior, els mèrits per arribar on ha arribat ara els ha fet únicament ell".

Possible conveni de col·laboració entre Barça i Andorra

"Té tots els ingredients per poder ser una realitat. La relació és molt bona i crec que ho mirarem i segurament els hi podrem oferir coses interessants als joves jugadors que encara estan a nivell formatiu o que acaben de pujar. Evidentment ja estem treballant en això i no hauria d'haver cap problema en aquiest sentit, al contrari. Estem encantats de poder parlar amb el nostre club, perquè tant per mi, com per Albert i pel Piquè, el Barça és casa nostra.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?