Sociedad
SOCIETAT

TGN obre la porta a modificar la normativa per fer topless a la piscina

A dia d'avui està prohibit als recintes municipals. Tot plegat després que el consistori de Barcelona hagi defensat fer-ne.

Banco de Imágenes

Tarragona

L'ús de les piscines que depenen del Patronat d'Esports és més esportiu que municipal, i els usuaris han de portar sí o sí banyador i casquet. Això és el que diu l'equip de govern, que no obstant es compromet a revisar la normativa actual basant-se en les recomanacions del Síndic de Greuges. Segons el defensor del poble, prohibir fer top-less “és discriminatori per a les dones i incompleix la igualtat de gènere”. Mary López, regidora d'Esports, assegura que la perspectiva de gènere “és una de les prioritats transversals bàsiques” del nou executiu.

Pel que fa a la resta d'instal·lacions aquàtiques de titularitat privada, l'ajuntament no té constància de cap queixa. Tant el Tàrraco com el Nàutic no contemplen que es pugui fer topless, tot i que expliquen que mai han tingut cap petició en aquest sentit.

La situació a Reus

A la capital del Baix Camp es pot fer topless a les piscines municipals només a la gespa. És a dir, que les dones no es poden passejar pel recinte ni banyar sense la part de dalt del biquini. Mai s'ha posat cap sanció econòmica per fer topless.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00