Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

TGN obre la porta a modificar la normativa per fer topless a la piscina

A dia d'avui està prohibit als recintes municipals. Tot plegat després que el consistori de Barcelona hagi defensat fer-ne.

L'ús de les piscines que depenen del Patronat d'Esports és més esportiu que municipal, i els usuaris han de portar sí o sí banyador i casquet. Això és el que diu l'equip de govern, que no obstant es compromet a revisar la normativa actual basant-se en les recomanacions del Síndic de Greuges. Segons el defensor del poble, prohibir fer top-less “és discriminatori per a les dones i incompleix la igualtat de gènere”. Mary López, regidora d'Esports, assegura que la perspectiva de gènere “és una de les prioritats transversals bàsiques” del nou executiu.

Pel que fa a la resta d'instal·lacions aquàtiques de titularitat privada, l'ajuntament no té constància de cap queixa. Tant el Tàrraco com el Nàutic no contemplen que es pugui fer topless, tot i que expliquen que mai han tingut cap petició en aquest sentit.

La situació a Reus

A la capital del Baix Camp es pot fer topless a les piscines municipals només a la gespa. És a dir, que les dones no es poden passejar pel recinte ni banyar sense la part de dalt del biquini. Mai s'ha posat cap sanció econòmica per fer topless.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?