Sociedad
CF Reus

El CF Reus ha fet el seu primer entrenament de la temporada

Ha estat fora de la capital del Baix Camp. El primer equip roig-i-negre s'ha exercitat a Tarragona, al camp de La Floresta.

Imatge del primer entrenament del CF Reus / Berta Olivier Cañadell

Reus

Ho han fet el dia en què Onolfo i els seus advocats han presentat la cautelar per poder jugar a la Segona Divisió B. També han demanat el control del concurs en el lloc de l'administrador concursal i poder executar algunes qüestions al jutjat durant el mes d'agost.

Recordem que el conjunt roig-i-negre ha intentat entrenar aquesta setmana a l'Estadi Municipal però que no ha pogut fer-ho, ja que les instal·lacions depenen del consistori reusenc, que ja ha anunciat que només actuarà amb el vistiplau de l'administrador concursal, David López.

Tot i això, l'entrenador del primer equip, Ramon Maria Calderé, s'ha mostrat amb "ganes que es pogués iniciar el primer entrenament". El tècnic es mostra "content i il·lusionat", i amb la "creença i confiança segura que tot això pot tirar endavant". Calderé assegura que són conscients de la situació actual de l'equip, però ha afirmat que "molts jugadors estan en disposició de venir".

Els roig-i-negres faran una nova sessió aquesta tarda. De fet, el club està buscant un rival per jugar un amistós aquest cap de setmana, malgrat que a hores d'ara, només té 10 jugadors entrenant-se.


 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00