Sociedad

El Girona es desprèn de Doumbia i arriba Ignasi Miquel

El davanter ivorià i el Girona arriben a un acord per convertir en paper mullat els dos anys que encara li quedaven de contracte

El central Ignasi Miquel arriba cedit pel Getafe per una temporada amb opció a compra

Seydou Doumbia deixa el Girona i arriba el central Ignasi Miquel. / Imatge: Girona FC

Girona

El Girona ha tancat un dels molts fronts oberts que té; la sortida del davanter ivorià Seydou Dombia, i ha començat a omplir els forats que encara quedaven a la defensa amb l'arribada del central esquerrà del Getafe, Ignasi Miquel.

Després de la pobra temporada que va fer el curs passat, Doumbia no tenia lloc al conjunt de Montilivi però sí dos anys més firmats amb una de les fitxes més altes de la plantilla.

En un comunicat emès pel Girona, s'anuncia que club i jugador han decidit "de mutu acord" cancel·lar els dos anys que quedaven de relació, cosa que suposarà que el Girona pugui deshipotecar una quantitat gens despreciable per seguir buscant les peces que encara li falten per completar la plantilla.

Una d'aquestes peces ja és aquí; el central del Getafe Ignasi Miquel. De 26 anys, arriba cedit per una temporada i el Girona es reserva una opció de compra.

Miquel és un jugador format a les canteres del Barça, l'Espanyol i el Cornellà però va començar la seva carrera professional a Anglaterra. Va debutar amb l'Arsenal, va passar pel Leicester i el Norwich i el 2015 va aterrar aquí a la Ponferradina.

Després de passar pel Lugo i pel Màlaga, el Getafe li va fer un contracte per 5 anys l'estiu passat però, un any després, el tècnic Pepe Bordalás ja no compta amb ell. Arriba cedit per un any i l'acord inclou una opció de compra a final de temporada.

El presenten avui a les 4 però ahir el jugador ja va piular a Twitter que estava "molt il•lusionat de formar part d'un club amb un projecte tan ambiciós".

Doumbia, pas efímer

L'arribada de Miquel es va produir poc després de la sortida de Doumbia. L'internacional ivorià, de 31 anys, era un davanter llargament perseguit pel director esportiu però el seu rendiment va quedar molt lluny de les expectatives.

Va participar en 17 partits de lliga (540'), en els que va anotar un dos gols, i en 5 més de copa (329'), on va desviar al fons de la xarxa la pilota que va acabar eliminant l'Atlético de Madrid al Wanda Metropolitano als vuitens de final. Va ser el moment més àlgid de la 'seva' temporada.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00