Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Canvis en els carrils d'accés a Sant Julià

Les obres de construcció del mur de contenció de la zona afectada per l'esllavissada van a bon ritme i auguren la reobertura total de la carretera general en els terminis previstos

El ministre d'Ordenament Territorial a l'aparcament del Punt de Trobada on des d'ahir s'ha habilitat un carril addicional de pujada en direcció Sant Julià mentre es construeix el mur de contenció de l'esllavissada a la CG1 (al fons de la imatge). /

Ordenament Territorial ha obert un carril addicional de pujada a la CG1 per als vehicles lleugers, i en concret al pàrquing exterior del Punt de Trobada, després que els primers treballs del mur de contenció hagin avançat notablement.

Això permetrà agilitar la circulació ja que es deixarà de passar per l'interior dels grans magatzems el què alentia el trànsit, provocant llargues cues.

La circulació de baixada en direcció a Espanya es continuarà fent per la part posterior del supermercat.

Segons ha explicat el ministre d'Ordenament, Jordi Torres, en una compareixença in situ aquest dilluns a la tarda, l'empresa contractada per construir el mur de contenció ja ha tancat pràcticament la zona de la deixalleria comunal i per tant es redueix notablement el risc que una nova esllavissada ocupi aquesta part.

El pas de vehicles pesants continua pel carril habilitat a tal efecte, i des de la tarda d'aquest dilluns també ho poden fer els de matèries perilloses, sempre i quan d'un en un i sota control de la policia.

El ministre ha assegurat que les obres van a bon ritme i que l'empresa intensificarà a partir de d'aquest dimarts els treballs per enllestir-los dijous i permetre la reobertura total de la CG1 de cara al pont de la Mare de Déu d'agost.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?