Sociedad
BÀSQUET

El Morabanc comença la pretemporada amb les revisions de tots els jugadors

El primer partit de pretemporada serà el 30 d'agost al Pas de la Casa contra el Baxi Manresa

Moussa passant la revisió mèdica aquest dilluns. / Morabanc Andorra

Andorra la Vella

El Morabanc Andorra comença la pretemporada amb revisions mèdiques de tots els jugadors entre ahir i avui. L'equip enceta un nou projecte amb un equip tècnic que continua i moltes cares noves a la plantilla. Fins a 8 noves incorporacions, 9 baixes i 4 jugadors que segueixen.

Clevin Hannah serà el nou base acompanyat de Jeremy Senglin. Frantz Massenat s'incorpora al grup escortes que formen Jelinek i Colom. Dejan Todorovic, David Walker, Tyson Perez i Bandja Sy seran els alers. Diagne segueix en l'àrea de pivot on s'han incorporat també Nacho Llovet i Dejan Musli.

A banda de les sessions d'entrenament, el club té programats sis partits d'entrenament, set si s'arriba a la final de la Lliga Catalana.

El 30 d'agost serà la primera oportunitat per veure'ls jugar a casa i el partit es farà al Pas de la Casa contra el Baxi Manresa. El següent serà davant el Joventut i es disputarà al Prat Gran d'Escaldes el 15 de setembre.

En la pretemporada i fora de casa el Morabanc també s'enfrontarà al Barça, al Casademont Saragossa i a l'equip local de la ciutat francesa de Pau.

Els objectius per aquesta nova temporada són tornar a la copa del rey i als play off pel títol a banda d'arribar el més lluny possible en l'Eurocup.

Content not defined

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00