Sociedad

L'Alta Ribagorça exigeix millores a la N-230 després de l'enèssim incident

Una esllavissada aquest dimarts que va causar ferides a un conductor que es va veure sorprès per les pedres i li en va caure una a sobre quan va sortir del vehicle

Tram de la travessera de la N-230 al Pont de Suert. / RÀDIO LLEIDA

El Pont de Suert

Una persona resultava ferida aquest dimarts arran d'una esllavissada a la N-230 prop d'El Pont de Suert. Segons Trànsit, el conductor d'un turisme es va veure sorprès per l'allau de pedres i roques que envaïa un dels dos sentits de la carretera i va aturar el cotxe. Va ser quan en va sortir que li va caure una roca a sobre i li va causar ferides a l'esquena. Va ser traslladat a l'hospital de Vielha.

Ma José Erta (presidenta Alta Ribagorça): "Necessitem a la N-230 des de carrils d'avançament, zones de descans i millora de les cruïlles"

00:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000231338/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Arran d'aquest nou incident, la presidenta del consell comarcal de l'Alta Ribagorça, Maria José Erta, insisteix en la necessitat d'abordar urgentment millores en aquesta via per resoldre la seva perillositat.  "Des de carrils d'avançament a zones de descans, àrees d'aparcament d'urgència per a camions, rotondes d'entrada i sortida a les cruïlles i entrades al Pont de Suert, Vilaller i la Vall de Boí... Són les millores que reivindiquem".

També des de la Val d'Aran s'ha insistit recentment davant de Foment de la necessitat de resoldre l'alta sinistralitat de la carretera N-230, especialment en el tram comprès a l'Aran entre la boca nord del túnel i l'entrada a Vielha, a banda del tram que connecta la capital amb la frontera francesa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00