Aquí Cuní Ebre
Sociedad
FESTES MAJORS

Tortosa es suma als municipis que incorporen punt lila a les festes majors

Les festes arranquen el proper dijous dia 29 d'agost i s'allargaran fins al 2 de setembre

Cartell de Festes de la Cinta 2019 / Ajuntament de Tortosa

Tortosa

Tortosa s'uneix als municipis de les Terres de l'Ebre que incorporent punt lila a les festes majors dins la campanya 'Mira-t'ho com vulgues, només sí és un sí'. Aquest punt proporcionarà informació i ajuda per totes aquelles persones que puguin patir alguna agressió sexual.

Aquest cap de setmana es celebrarà la prèvia a les festes amb la presentació de les pubilles, el pregó de Manolo Cardona (president de l'Associació de veïns i veïnes de Santa Clara) la presentació de les penyes i els concerts de l'Ebre Musik. El regidor de les Festes, Domingo Tomàs ha remarcat l’augment de participació dels penyistes que superaran les 1.000 persones.

Pel que fa als actes tradicionals, es manté, com sempre, la missa de la Cinta, el correfoc, el castell de focs i el concert de fi de festes del reconegut grup ebrenc Quico el Cèlio i el Noi i el Mut Ferrerires, que enguany estaran acompanyats a l'escenari de diversos músics del territori, com Pepet i Marieta, Montse Castellà o Xeic, entre d'altres.

En l’àmbit musical destacar, els concerts dels grups catalans Sense Sal, Buhos i el cantautor ebrenc Joan Rovira que actuaran el diumenge 1 de setembre.

El programa es podrà consultar un any més a través de l’aplicació per a dispositius mòbils o amb el programa de festes que estarà disponible a partir d’aquest divendres.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00