Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 20 de Septiembre de 2019

Otras localidades

La Urbana avorta un operatiu contra el top manta perquè Mossos no col·labora

Els Mossos ho desmenteixen i asseguren que segueixen treballant contra la venda ambulant

Imatge de l'operatiu policial d'aquest dimarts /

Hi ha malestar intern a la Guàrdia Urbana de Barcelona perquè en les últimes hores ha viscut dos episodis en què els agents dels Mossos desplegats a la zona del Port Vell no han participat en dispositius contra el top manta.

Els Mossos en canvi, ho desmenteixen i asseguren que segueixen en la seva línia de treball contra la venda ambulant.

La Urbana tenia aquest dimecres al vespre els equips preparats per intervenir de nou davant del Museu d'Història de Catalunya, per segon dia consecutiu, però finalment els agents es van retirar perquè els Mossos no els garantien suport, segons han explicat fonts policials a aquesta redacció. Dimarts a la nit, quan la GUB va fer una entrada al mateix punt, a la Plaça de Pau Vila contra un centenar de venedors ambulants, va demanar suport als antiavalots de Mossos (ARRO) que eren allà perquè es van veure envoltats de venedors i les mateixes fonts diuen que els policies no van baixar de la furgoneta. El Conseller d'Interior ha dit en una entrevista a l'Aquí, estiu' que esbrinarà què ha passat i nega falta de voluntat per col·laborar.

Fonts de la Urbana creuen que hi ha alguns equips d'antiavalots de Mossos que no estan pel top manta perquè consideren que seva feina és garantir la seguretat ciutadana a l'entorn del front marítim. La GUB no hi veu una directriu interna de Mossos com a cos però admeten que la implicació no és la mateixa que tenen ells.

Desmentit dels Mossos

Els Mossos desmenteixen que hagin deixat de donar suport en els dispositius contra el top manta i asseguren que estan treballant en els termes acordats amb GUB i Policia Portuària.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?