Hoy por hoy Tarragona
Actualidad
Tarragona

Sensibilització contra l'augment de la brutícia

L'Ajuntament de Tarragona atacarà l'incivisme amb una campanya de sensibilització a partir de la tardor arran de l'augment de brutícia a la ciutat.

Les deixalles de gran tamany cada cop són més habituals als carrers de Tarragona. / Berta Olivier

Tarragona

El problema principal és l'increment de deixalles voluminoses, aquelles que s'haurien de reciclar a la deixalleria i que els incívics opten per deixar al costat dels contenidors. Els veïns també es queixen que els contenidors estan plens. En aquest sentit Alfonso Buenos Aires, President de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona creu que "cada vegada hi ha més incivisme i l'estructura que hi ha per la neteja es queda una mica curta i no arriba a tot arreu".

Per la seva banda, l'empresa de neteja, reconeix que sovint es troben desbordats i no poden complir amb el servei. El president del comitè d'empresa, Ángel Martín afirma que "s'ha triplicat la recollida de voluminosos i a part d'això també s'ha incrementat la brossa en un 70 o 80 per cent més".

Des del consistori asseguren que han augmentat les sancions, se'n posen cada dia entre una i un parell. A més, el regidor, Jordi Fortuny, assegura que a partir de la tardor iniciaran una campanya de sensibilització ciutadana que a més "d'establir un control i un seguiment constant de l'activitat de l'empresa".

Des del consistori tampoc descarten modificar el contracte de la neteja per millorar el servei.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00