Sociedad
OPERACIÓ CAUTXÚ

Salustià Chato posa el càrrec a disposició però el Govern el manté

Jordi Gallardo assegura que té la seva total confiança i que es regualitzaran les incompatibilitats dels funcionaris

El secretari d'Estat d'Economia, Salus Chato, en una compareixença de premsa anterior. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

El secretari d’Estat d’Economia, Salustià Chato, posa el càrrec a disposició del Govern, que de moment el manté.

El seu nom ha aparegut en el sumari de l’Operació Cautxú que investiga possibles irregularitats amb els diners provinents de la FIFA i la UEFA.

Segons publica El Periòdic, Chato hauria percebut 16.000 euros per part de la Federació Andorrana de Futbol, quan era director de pressupost del Govern, i per tant, com a funcionari no ho podia fer. El ministre d’Economia, Jordi Gallardo, ha mostrat plena confiança en el secretari d’Estat i ha recordat que l’activitat en el mon de l’arbitratge era un secret a veus.

Gallardo s’ha compromès a buscar solucions en aquesta situació de buit legal en què es poden trobar algunes persones de la funció pública i assenyala que si Chato ha de declarar aquests diners que ho faci.

També ha explicat que a principis de legislatura li va demanar que deixés de realitzar aquesta activitat per una qüestió d’imatge. Tot i això, va col·laborar en el partit entre Andorra i França però sense remuneració.

Finalment, Jordi Gallardo, ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador a la resta de funcionaris que poden estar relacionats amb activitats esportives i culturals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00